معمولاً بعد از پی بردن به خواص جلبک اسپیرولینا سوالاتی در ذهن شما به وجود می آید .
بهترین مارک قرص جلبک اسپیرولینا چیست ؟ اسپیرولینا را از کجا تهیه کنیم ؟ مراکز خرید جلبک اسپیرولینا کجاست ؟
در ادامه به تمام سوالات بالا پاسخ میدهیم .
چگونه اسپیرولینای باکیفیت را تشخیص دهیم ؟
بهترین روش برای تشخیص اسپیرولینای خوب خواندن برچسب محصول (جدول حقایق غذایی) می باشد . روی بسته بندی باید نام علمی محصول ذکر شده باشد به عنوان مثال Arthrospira Platensis . محبوب ترین نوع جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس می باشد . حداقل خلوص محصول باید ۹۸ درصد باشد .

محصول باید عاری از سم میکروسیستین باشد . سم میکروسیستین معمولا توسط سیانو باکتری هایی که قابلیت زیست در شرایط اسپیرولینا را دارند تولید می شود و بسیار خطرناک است . مزارعی که در مخازن در بسته جلبک پرورش می دهند از این بابت مطمئن تر هستند . محصول باید دارای استانداردهای دولتی و کارخانهای باشد ولی در کشورهایی که بازرسی ضعیف است امکان تقلب وجود دارد. سازمان FDA آمریکا برای رنگ استخراج شده از جلبک اسپیرولینا استانداردهایی در نظر گرفته که در تصویر زیر مشاهده می کنید . همچنین میزان عناصر سنگین باید استاندارد باشند .


در جدول بالا ستون سمت چپ استاندارد های شرکت ها و نهاد های معتبر است و جلوی آنها میزان سرب ،جیوه،کادمیم و آرسنیک می باشد. در تمام شرکت های معتبر فایل آنالیز در سایت موجود می باشد. همچنین به میزان شمارش کلی باکتری های هوازی در آنالیز دقت کنید هرچه این عدد کمتر باشد جلبک با کیفیت تر است البته در صورتی که جلبک پرتودهی نشده باشد .
با یک تحقیق ساده می توانید فارم تولید برند مورد نظر را پیدا کنید . حتما قبل از تهیه برند مورد نظر فیلم های فارم آن را در اینترنت پیدا کنید .

علائم ظاهری یک جلبک با کیفیت
رنگ جلبک
همانطور که در تصویر پایین می بینید جلبک با کیفیت دارای رنگ سبز پررنگ است معمولاً میزان بالای فایکوسیانین و مواد مغذی باعث ایجاد این رنگ می شود . اما باید به دو نکته توجه داشت اول اینکه از رنگ های مصنوعی در محصول استفاده نشده باشد و همچنین اگر در مراحل بعد از برداشت ، شستشو درست انجام نشود سلول جلبک میترکد و فایکوسیانین خارج می شود که در این حالت جلبک بسیار تیره رنگ متمایل به سیاه میشود که تفاوت آن با حالت نرمال در بوی آن است در این حالت جلبک بوی بسیار بدی می دهد . وجود تکه های سفید رنگ در جلبک نشان دهنده کیفیت پایین جلبک و مواد کلسیمی و رسوبات همراه با جلبک می باشد همچنین رنگ سبز روشن جلبک نشانه آلودگی با جلبک دیگر و یا کیفیت بسیار پایین جلبک می باشد.

رایحه جلبک اسپیرولینا
جلبک اسپیرولینا بوی بسیار بسیار کمی مخصوص به خود دارد این رایحه اصلاً زننده و بد بو نیست اگر جلبکی که تهیه می کنید بوی ماهی و یا تعفن داشته باشد نشانه بار باکتریایی بالا و اکسید شدن جلبک است که بیانگر کیفیت پایین آن جلبک می باشد.
مزه اسپیرولینا
اسپیرولینای باکیفیت و تازه بی مزه است اگر اسپیرولینای شما مزه تلخی و شوری زیاد می دهد در محیط بی کیفیت تولید شده است . نفخ بعد از مصرف اسپیرولینا یکی دیگر از دلایل بی کیفیت بودن جلبک اسپیرولینا است .
برای مطالعه راجع به خواص اسپیرولینا برای پوست اینجا کلیک کنید.
سوالات خود را از صفحه تماس با ما مطرح کنید .
کانال تلگرام : iranalgae