دانشمندان مرکز تحقیقات کشاورزی آمریکا موفق به ساخت داروی خوراکی ضد ویروس دفرمه شدن بال زنبور عسل از جلبک سبز آبی شدند .
این ضد ویروس خوراکی، زنبور را در برابر این ویروس محافظت می کند.
با توجه به تکامل سریع ویروسهای زنبور عسل و توانایی آنها در انتقال به میزبانهای جدید، درمانهای ضد ویروسی ضرورتی اجتنابناپذیر هستند.
زنبورهای عسل نقش مهمی در گرده افشانی طبیعت دارند.
با این حال ویروسهایی مثل ویروس بال دژدیس با مرگ میلیونها کلونی در جهان مرتبط هستند .
ویروس دفرمه شدن بال زنبور عسل
کنههای واروآ این ویروس را به زنبورها منتقل میکنند.
این آلودگی ویروسی، تغییرات ظاهری و مرگ زنبورها به ویژه در شفیره و نوزادان را به دنبال دارد.
تلفات ویروسی زنبور عسل، ویرانگر و خطری بزرگ برای کشاورزی و تامین غذای جهان است.
در حالی که داروهایی برای سایر بیماری ها و انگل های زنبور عسل وجود دارد ، هیچ درمانی برای کاهش تلفات ویروسی از جمله ویروس دفرمه شدن بال زنبور عسل وجود ندارد .
تقریبا تمام کلونیها این ویروس را دارند و همچنین میتوانند در هر زمان با چند ویروس آلوده شوند .
مکمل جلبکی، راهی برای درمان ویروس زنبور عسل!
وینسنت ریچیلیانو : “ما دریافتیم که رژیم غذایی با جلبک مهندسی شده میتواند این عفونت ویروسی را سرکوب کند و بقای زنبور عسل را بهبود بخشد .”
هنگامی که این جلبک مهندسی شده با غذای زنبور ترکیب می شود سیستم ایمنی زنبور عسل برای مبارزه با ویروس هدف تقویت می شود .
ریچیلیانو : “جلبک سبز آبی “knee’s bee” (به معنی بهترین افزودنی غذایی) برای زنبور است .
علاوه بر فواید غذایی و تقویتی سیستم ایمنی ، سویه های جلبک مهندسی شده پتانسیل محافظت از زنبور عسل در برابر طیف گستردهای از عوامل بیماریزا را دارند .
این جلبک رشد سریعی دارد و با حذف کردن دیاکسیدکربن از اتمسفر سازگار با محیط زیست میباشد .
ریچیلیانو گفت : ” این فناوری نشان دهنده سطح جدیدی از درمان برای زنبور عسل است که بسیار پایدار است.”
و به راحتی میتوان حجم تولید را افزایش داد و آن را بدون هیچ فرآوری به غذای زنبور عسل اضافه کرد.
محققان این فناوری را ثبت اختراع کردهاند.
آنها قصد دارند از آن برای درمان انواع ویروسها و عوامل بیماری زاد در مطالعات آینده استفاده کنند .
جلبک اسپیرولینا بهترین جایگزین گرده گل
با کلیک بر روی آیکونهای زیر ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید.